Service

Behalve alle producten die u in onze winkel kunt vinden, biedt de Phicoop ook verschillende services aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bezorgservice, stoomservice, geldservice etc.

Stomerij

Vaak wil men kleding wel laten stomen, maar is er geen mogelijkheid om dit (even vlug) in de buurt te laten doen. Terwijl stomen een uitstekende manier van het schoonmaken van uw kleding is, wordt dit mede door deze moeite zelden gedaan.

Wij bieden hierin uitkomst!
Door onze samenwerking met Stomerij van Hal, kunt u eenvoudig uw kleding bij ons afgeven, waarna deze naar de stomerij gaan. Wanneer de kleding schoon is, kunt u deze ook weer bij ons op komen halen. Hierdoor kunt u het stomen van uw kleding uitstekend combineren met winkelen in onze supermarkt.

Kijk of vraag voor prijzen in de winkel.

Van hal stomerij logo stomerijservice
Logo pin geldservice

Geldservice

Voorheen kon men aan de kassa al extra geld opnemen. Dit is natuurlijk een praktische oplossing, maar de privacy is op deze manier niet altijd zoals u wenst. Bij ons is het nu mogelijk geld te pinnen uit onze geldautomaat. Hier kunt u eenvoudig geld opnemen, zonder dat u naar de bank hoeft te gaan.

Tevens biedt de Phicoop u de mogelijkheid grote geldbedragen op te nemen tot een bepaald maximum. U geeft van te voren aan de balie aan dat u een groot geldbedrag wilt opnemen, waarna u het geldbedrag kan pinnen en wij het geld voor u uit de kluis halen.

Post NL service

Voor alledaagse postzaken kunt u terecht bij het Postnl servicepunt in onze supermarkt. Wij bieden hier veelvoorkomende producten en diensten, onder andere:

  • Het kopen van alle soorten post- en pakketzegels
  • Het versturen van alle soorten brieven, pakketten en aangetekende post binnen en buiten Nederland
  • Het ophalen van alle soorten post en pakketten
  • Het kopen van giftcards, VVV-bonnen en telefoonkaarten.

U herkent Postnl in een winkel aan de lichtbak aan de winkelgevel.
Voor de prijzen van bovenstaande services en producten, verwijzen we u door naar de website van postnl.nl

Post NL logo postservice