Assortiment

De Phicoop kent verschillende afdelingen. Per afdeling bieden we u zorgvuldig geselecteerde producten aan.

Ondanks de beschrijvingen en foto’s van de afdelingen op deze website, blijven veel producten onbenoemd. Om het volledige assortiment te kunnen bekijken, nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze winkel.

assortiment Coop Phicoop Ospel broodafdeling

Broodafdeling

De Phicoop heeft een uitgebreide bakkerij waar de schappen elke dag worden voorzien van verse producten. Indien u als klant brood en / of gebak wenst te bestellen is dit uiteraard ook mogelijk.

Wanneer het voor u onmogelijk is de winkel te bezoeken, kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice.

Diepvriesproducten

We hebben niet iedere dag tijd om geheel vers eten te bereiden. Gelukkig zijn er voor die momenten ingevroren producten. Ook wanneer u eens lekker iets anders wilt eten, zoals een italiaanse pizza, of als u iets te vieren heeft en uw bezoek wilt trakteren op lekkere snacks.

Voor al deze momenten heeft de diepvries afdeling van de Phicoop Kessel een ruim aanbod van diepvriesgroenten ijs, pizza’s, friture enz. Ons assortiment wordt constant op peil gehouden en wanneer er nieuwe producten op de markt komen, zult u deze bij de Phicoop zeker terugvinden.

De diepvries afdeling is strategisch dicht bij de kassa geplaatst zodat u zo kort mogelijk met uw diepgevroren producten rond hoeft te lopen.

assortiment Coop Phicoop Ospel diepvriesafdeling
assortiment Coop Phicoop Ospel groente en fruitafdeling

Groente- en fruitafdeling

De groente & fruit afdeling van de Phicoop is boordevol gevuld met de verste producten. Als wij zeggen vers, dan bedoelen we ook vers. Veel van onze producten komen rechtstreeks van het land.

Wij onderhouden goede contacten met boeren en telers in de regio. Daardoor is het mogelijk dat de producten rechtstreeks vanuit het land in de schappen komen.

Specialiteiten

De Phicoop onderscheidt zich onder andere door het aanbieden van speciale producten. Wij zijn altijd op zoek naar speciale, goede producten die voor u als klant een welkome toevoeging zijn.

Momenteel heeft de Phicoop onder andere de volgende specialiteiten in het assortiment:

  • Brood en gebak van Bekkerie ‘t Bruedje.
  • Leopold ambachtelijke bonbons
  • Diverse zuivelpoducten van Kaasboerderij Mertens
  • Bloemproducten van Keunen Bloemen Baarlo
assortiment Coop Phicoop Ospel specials
assortiment Coop Phicoop Ospel vleesafdeling

Vleesafdeling

Onze vlees afdeling bereidt dagelijks vers vlees. Dit gebeurt in onze eigen uiterst hygienische slagerij, waar slagers uiterst vakkundig te werk gaan. Tevens vindt u in de koeling vele soorten vleeswaren, van boterhamnworst tot Zeeuws spek, alles ligt bij ons in de koeling. In de koeling vindt u naast de ruime keuze uit kippen-, varkens-, rundvlees en andere vleessoorten ook verschillende vleesvervangende producten;

“Lekker en verantwoord”
Dit geldt tevens voor al het vlees dat we u aanbieden. Ook het kippenvlees wordt bijvoorbeeld van ei tot kip en van kip tot ei gecontroleerd.